Westerlo.info

De site voor en door Westerlo
maandag, 16 december, 2019 - 10:43

Gerechtelijk nieuws

‘Geïnteresseerde kopers’ saboteren tweedehandswagen

Met een slinkse truc saboteerden twee mannen de auto van Frederik uit Westerlo om die goedkoper te kunnen kopen. Frederik vertrouwde het zaakje niet en zette de verkoop tijdig stop. De man vreest dat er een bende op pad is. (Bron: Het Nieuwsblad)

Volledig artikel

Auto's branden uit in losstaande garage

Op de Oevelse Dreef in Tongerlo (Westerlo) brak vrijdag rond 17u brand uit in een reeks kleine garages en carports naast een woning.  

Volledig artikel

Sofie H. staat terecht voor moord op haar pasgeboren baby, die ze verdronk in wc-pot

Voor de correctionele rechtbank in Turnhout is vanochtend de rechtszaak gestart tegen Sofie H. (26) uit Westerlo. De vrouw staat terecht voor moord op haar pasgeboren baby.

Volledig artikel

Duo dat speed en xtc uit auto gooit, blijft in cel

Een 23-jarige uit Westerlo en zijn 30-jarige kompaan, zonder bekende woonplaats, blijven in een drugsdossier nog minstens een maand in voorarrest. Dat heeft dinsdag de raadkamer in Turnhout beslist.  Het duo vluchtte eind vorige week weg tijdens een verkeerscontrole in Westerlo. De bestuurder...

Volledig artikel

Verdachte van inbraak containerpark vrijgelaten onder voorwaarden

Een 26-jarige man uit Grobbendonk is dinsdag vrijgelaten onder voorwaarden. Hij wordt verdacht van een diefstal met braak op het containerpark van Westerlo.  De nachtelijke inbraak dateert van 19 mei. De man wordt eveneens verdacht van het bezit van verdovende middelen.

Volledig artikel

Verkracht door vriend van kennis

De raadkamer heeft het elektronisch toezicht bevestigd van een 43-jarige man uit Westerlo. De man wordt verdacht van verkrachting van een 16-jarig meisje.

Volledig artikel

Tien maanden cel voor slag met bierglas in gezicht

De 27-jarige Wemeson A.F. uit Diest is in Turnhout veroordeeld tot tien maanden voorwaardelijke celstraf. In een dancing in Westerlo had hij een man uit Ham met een glas in het gezicht geslagen. 

Volledig artikel

Vijftien maanden cel voor aanval met schaar

De jongeman die in 2014 in Westerlo compleet door het lint ging tijdens een spelletje op de PlayStation komt goed weg. Olivier V.L. (21) uit Oevel (Westerlo) kreeg vrijdag van de rechter in Turnhout vijftien maanden cel, waarvan twaalf voorwaardelijk. 

Volledig artikel

18 maanden cel geëist voor vreselijke steekwonden met schaar

De openbare aanklager in Turnhout vorderde vrijdag achttien maanden celstraf tegen Olivier V.L. (21) uit Oevel (Westerlo). In september 2014 bracht hij een kennis vreselijke steekwonden toe met een schaar.  De feiten dateren van 6 september 2014. Olivier V.L. was toen op stap in Westerlo. In café...

Volledig artikel

Club die bijna elke zomer wordt bestolen opnieuw slachtoffer van dievenbende

In de kantine van VK Heultje in Goorbossen in Heultje zijn woensdagavond twee bakken cola gestolen. De buit is niet groot, maar het is al de derde keer op korte tijd dat de club kosten heeft om schade van een inbraak te herstellen. 

Volledig artikel

Pagina's

Navigatie

Sponsors

Enquete of Kwis

In welk boek van Willem Elsschot spelen de kastelen van de Familie De Merode een rol.

Tweets voor en door Westerlo