Westerlo.info

De site voor en door Westerlo
maandag, 16 december, 2019 - 11:48

Diverse

Incident met gevaarlijke stoffen in bedrijf Oevel onder controle

Op de bedrijfsterreinen van Lubrizol in Oevel in de Nijverheidsstraat is een chemisch lek ontstaan. Het gaat om een ladingverlies van een tankwagen op de bedrijfsterreinen. Het poeder dat gelekt is een bijtende stof dat schadelijk is wanneer het in contact komt met water. De brandweer en de civiele...

Volledig artikel

Man raakt zwaar verbrand op bouwwerf

Op een bouwwerf in de Nachtegalenstraat in Oevel (Westerlo) is vrijdagochtend rond 10u een arbeider ernstig verbrand geraakt door een steekvlam. Die ontstond toen hij een groot vat wilde openslijpen.

Volledig artikel

5000 euro voor projecten studenten

Lionsclub Juweel der Netevallei en Lionsclub Zuiderkempen wil scholieren en scholen sensibiliseren, begeleiden en ondersteunen bij projectwerk waarbij aandacht wordt gegeven aan sociale noden in de ruime regio.

Volledig artikel

Oud-gemeentesecretaris Raeymaekers overleden

In het Algemeen Ziekenhuis Herentals is Marcel Raeymaekers uit Oevel (Westerlo) overleden. Hij werd 93 jaar.

Volledig artikel

Gediplomeerd als Daltonleerkracht

De leerkrachten van Het Leerlabo zijn allemaal met glans geslaagd voor hun opleiding tot gecertificeerde dalton­leerkrachten. De voorbije twee jaar hebben ze een intense opleiding gevolgd bij de Nederlandse daltongoeroe Glenda Noordijk. Onlangs kregen ze daarvoor de kroon op hun werk.

Volledig artikel

Middenschool Oosterwijk schenkt 1.074 euro aan Sterren Voor Ethiopië

Ook in Oosterwijk hebben de leerlingen het hart op de juiste plaats. Voor De Warmste Week van Studio Brussel organiseerde de leerlingenraad van de Vrije Sint-Lambertus Middenschool Oosterwijk een koekjesverkoop.

Volledig artikel

Kamp C lanceert nieuwe website

Gisteren lanceerde Kamp C, het provinciaal centrum voor duurzaamheid en innovatie in de bouw van de provincie Antwerpen, een nieuwe website en huisstijl. Dit past volledig in de visie van de organisatie, die wil inzetten op een meer duurzame samenleving. Kamp C wil met de nieuwe website vooral...

Volledig artikel

Infoavond over sportende kinderen

Op dinsdag 26 september geeft dokter Tom Teulingkx een lezing in de bib van Westerlo over sporten voor kinderen onder de titel ‘Help, mijn kind sport!' 

Volledig artikel

Nieuwe speelplaats voor kleuters in Daltonschool

De leerlingen van Daltonschool Het Leerlabo in Westerlo huldigden samen met hun leerkrachten, ouders en kersverse directie de nieuwe speelplaats in. De speelplaats is tijdens de grote vakantie omgetoverd in een groot kleurrijk pallet waar ook aandacht geweest is voor voldoende groen.

Volledig artikel

Pagina's

Navigatie

Sponsors

Enquete of Kwis

In welk boek van Willem Elsschot spelen de kastelen van de Familie De Merode een rol.

Tweets voor en door Westerlo